Pikainen aloituspostaus, nyt ei voi enää perua. Läskit pännii ja sitä myöten sitten kaikki muukin. Joten nyt tartutaan härkää sarvista ja hankkiudutaan eroon niistä liikakiloista! Työnarkomaani mies ja suklaa-addikti kotiäiti, ei oo heleppoo. Etenkin kun äidin syömän suklaan määrä on suoraan verrannollinen lasten kiukuttelun määrään. Ja kun perheessä on 3-vuotias ja 9-kuinen, voin kertoa että kyllä sitä kitinää piisaa, vaikka etenkin kuopus on kyllä melko tyytyväinen tapaus. Mutta jos ei oma naama miellytä ja koko ajan on joku uhmakohtaus menossa niin suklaahan se on oiva mielenterveyslääke, vai mitä?;P Ja siitähän päästään sitten siihen kuuluisaan noidankehään.

Nuorempaa imetän vielä, joten nälkäkuurille en nyt ala, mutta jospa tässä alkuun harjottelis tota liikkumista, muutakin kun pakolliset leikkipuistokeikat ja sohvalta jääkaapille lenkkeilyt. 15kg painonpudotus olis tähtäimessä, ja sellasella väljällä aikataululla että vappuna tän ämmän on oltava siinä kunnossa että kehtaa lähtee osteleen kesävaatetta. Noin 159cm on pituutta, ja noin 70kg painoa, eli painoindeksi näytti muistaakseni jotain 27. Eli siis ihan oikee läski.

Tänään oli jo ihan hyvä päivä; käytiin ensin kaupassa kävellen (75min lenkki tuli siitä, joku 3km ehkä yhteensä) ja illalla kävin vielä vaunujen kanssa lenkillä reippaasti kävellen että nousi jo vähän hikikin pintaan, noin 45min ja joku 3,5km. Ja suklaata en tänään syönyt, vaikka sitä olis kaapissakin ollut! Joten tänään olen itsestäni ihan ylpeä:) Nyt painun nukkumaan, pakko oli vaan pikanen alotus tehdä, että pysyy ikäänkuin uhma päällä tän jutun hoitamiseen;)