En tänäänkään oo merkkailut syömisiäni Kiloklubiin, mutta olettaisin että ihan hvyällä mallilla on, kun oon syönyt tänään makaronilaatikkoa (täysjyvämakaronia ja broilerin jauhelihaa) ja kalakeittoa. Se ei ollut itsetekemääni joten en tiedä tarkkaan mitä kaikkea siinä oli, mutta tämän kyseisen kokin tuntien, voita ja punaista maitoa... Hyvää oli:) Olihan siinä varmasti kaloreita, mutta en syönyt isoa annosta ja noiden lisäksi en ole ehtinyt tänään syödä kuin yhden viipaleen ruisleipää. Että jos noilla ylitty kalorit niin sit sai mennä.

Tänään oli vähän pidempi kuntotanssisetti, tai siis sama tunnin verran kuntotanssia ja siihen päälle puolisen tuntia kuntopiiriä. Teki kyllä hyvää hikoilla oikein kunnolla!:) Nyt on vasen olkapää sitten vähän kipeänä, urheilija ei tervettä päivää nää;D Johan tässä on kaks viikkoa harrastettu liikuntaa taas;D Hahah, mut joo tein ehkä punnerrukset vähän huonossa asennossa, tai siis kun en osaa niitä kunnolla tehdä:P Toivotaan että kun huominen ainakin jää ihan levolle, tai korkeintaan jos jonkun lenkin ehtii muksujen kanssa tehdä, mutta siis ei mitään raskasta niin ehkäpä se siitä taas paranee:)

Olin muuten epähuomiossa mitannut "vyötärön"ympäryksen sitten tosta kohdasta mitä kai sanottas vatsanympärykseks:D No, olipas ilonen yllätys kun se pompsahti sellaset kymmenisen senttiä pienemmäks lukemaks kun mittas oikeesta kohtaa;) Isohan se lukema toki silti oli:P Mutta ei ihan niin epätoivonen:)

Vaakaan pomppasin kun tänään käytiin miehen toisilla isovanhemmilla, ja se näytti 200g vähemmän kuin tätini vaaka keskiviikkona. Noissa vaa´oissahan on toki eroja, enkä siks nyt tota edes merkkaa mihinkään "virallisesti", mutta olihan se tietty kivempi noin päin että tänään näytti vähemmän kuin aikasemmin. Niin ja tietty eri päivänä tai eri aikaan päivästä voi samakin vaakaa nyt ton verran heittää helpostikin. Mutta hyvä mieli tuli silti, pienestä se on kiinni;)