Jee, kävin tänään kummitädillä muksujen kanssa ja kävin siellä vaa´alla samalla. Siellä punnitsin siis ton alkupainonkin, joten pitäs olla luotettava. Tai siis painohan voi olla periaatteessa mitä vaan, mutta ainakin toi suhde nyt on oikee!:) Ja se näytti lukemaa 67,8kg. Eli siis 2,8kg on poissa! No tiedänhän mä että suurin osa on nestettä, ja tässä alussa tippuu paino vähän enemmän ja tasaantuu varmasti jo tän viikon aikana, mutta on toi kiva startti kumminkin, tuli hyvä mieli:) 

Tänään kävin kuntotanssissa, ja muuten tuntu helpommalta kun viime kerralla, mutta vasen nivunen alko kiukutteleen:/ Jossain hypyssä se tuntu kun olis venähtäny tai jotain, ja koko jumpan ajan vaivas mutta sinnillä tein vaan, mä päätin että periks en anna. Jotain haarahyppyjä jouduin vähän keventään kun se nivunen ei niistä tykänny ollenkaan, mutta muuten koitin vetää ihan kunnolla. Nyt se sitten vähän kävellessä kipuilee, ja jos vähänkään siihen kohdistuu venytystä. Mulla olis täällä kotona toi lihashuolto-asiantuntija, mutta taas saa suutarin lapset (tai tässä tapauksessa vaimo) kulkea ilman kenkiä:D Joku lyhyt tokasu että venytellä ei kannata ja kylmä voi auttaa. Jaahas, en sitten tehny enempää venytyksiä kun mitä tanssin päälle siellä paikanpäällä, mutta kylmää en kyllä jaksanu ruveta siihen laittaan. Huomenaamulla oli tarkotus mennä sinne synnyttäneiden äitien jumppaan (joka on siis periaatteessa kotiäideille, ja sinne saa ottaa muksutkin mukaan. Vauvaa saa käyttää painona tai olla käyttämättä;)) mutta kattoo nyt että mitä mieltä toi nivunen on aamulla. Jos se vihottelee vielä niin täytyy kai jättää vielä väliin se, ja koittaa vaikka perjantaina uimaan. Tai koitan mä uimaan muutenkin. Perjantain pitäs taas olla miehellä vapaa.

Mulla on muuten vaikeuksia saada noi päivittäiset kalorimäärät täyteen nyt kun en syö herkkuja. Mä en vaan ehdi enkä edes jaksa syödä niin paljoa! Ihan kukkua että laihiksella tarttis nähdä nälkää:D Jos syö terveellistä ruokaa ja liikkuu niin ei ehdi kyllä nälkä tuleen. 

Tästä on hyvä jatkaa, toivottavasti toi nivunenkin lakkaa kiukuttelemasta ettei tarvi lopettaa tätä hyvinalkanutta liikkumisintoilua kovin pitkäksi aikaa, ettei se vaan laannu;)

p.s. toi sivussa näkyvä tickeri näköjään tunnistaa vaan täydet kilot, mutta annetaanko sille anteeksi 200g, ens kerralla merkkaan vaan täydet kilot;)